Τρόποι Αποστολής

1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
Επιλέξτε “παραλαβή από το κατάστημα” για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Μόλις ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων, θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά (e-mail), ώστε να την παραλάβετε.


2. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ:
Ο οικονομικότερος τρόπος αποστολής της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τα συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών με τον Μουσικό Οίκο Τρίμη σε μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεστε. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου μεταφορών που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία σας. Η αποστολή με πρακτορεία μεταφορών δεν μπορεί να συνδυαστεί με αντικαταβολή.
Στις τελικές τιμές των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. 

Τα έξοδα αποστολής της Courier επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.

   
3. ΕΛΤΑ COURIER (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ):
Ο πιο γρήγορος τρόπος αποστολής και ο πιο ακριβός από τους υπόλοιπους. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην διεύθυνση που έχετε ορίσει και συνήθως σε μία ή δύο εργάσιμες ημέρες, εξυπηρετούνται τα περισσότερα σημεία της Ελλάδας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό αποστολής (Voucher), με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας αυτό τον αριθμό στο πεδίο ‘’Αναζήτηση Αποστολής’’ που βρίσκεται στο website των ΕΛΤΑ Courier https://www.elta-courier.gr/ μπορείτε να έχετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.
Στις τελικές τιμές των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής της Courier επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.
Η χρέωση εξαρτάται από τον συνδυασμό όγκου και βάρους.
Τα εμπορεύματα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη.

 

4. ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ:

Είναι ο ιδανικότερος και ο οικονομικότερος τρόπος αποστολής με αντικαταβολή για μικρού μεγέθους και ελαφριά προϊόντα (π.χ πένες, καποτάστα, ανταλλακτικές βίδες, ελατήρια κ.α). Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην διεύθυνση που έχετε ορίσει. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει το barcode συναλλαγής, με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας αυτό τον αριθμό στο πεδίο ‘’Αναζήτηση Αποστολής’’ που βρίσκεται στο website των ΕΛΤΑ https://www.elta.gr μπορείτε να έχετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Στις τελικές τιμές των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής του ταχυδρομείου και τις αντικαταβολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

Τα εμπορεύματα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη.