Πληροφορίες Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

 

1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
Επιλέξτε “παραλαβή από το κατάστημα” για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Μόλις ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων, θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά (e-mail), ώστε να την παραλάβετε.


2. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ:
Ο οικονομικότερος τρόπος αποστολής της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τα συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών με τον Μουσικό Οίκο Τρίμη σε μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεστε. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου μεταφορών που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία σας. Η αποστολή με πρακτορεία μεταφορών δεν μπορεί να συνδυαστεί με αντικαταβολή.
Τα έξοδα αποστολής της Courier επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.

   
3. ΕΛΤΑ COURIER (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ):
Ο πιο γρήγορος τρόπος αποστολής και ο πιο ακριβός από τους υπόλοιπους. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην διεύθυνση που έχετε ορίσει και συνήθως σε μία ή δύο εργάσιμες ημέρες, εξυπηρετούνται τα περισσότερα σημεία της Ελλάδας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό αποστολής (Voucher), με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας αυτό τον αριθμό στο πεδίο ‘’Αναζήτηση Αποστολής’’ που βρίσκεται στο website των ΕΛΤΑ Courier https://www.elta-courier.gr/ μπορείτε να έχετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.
Τα έξοδα αποστολής της Courier επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.
Η χρέωση εξαρτάται από τον συνδυασμό όγκου και βάρους.
Τα εμπορεύματα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη.

 

4. ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ:

Είναι ο ιδανικότερος και ο οικονομικότερος τρόπος αποστολής με αντικαταβολή για μικρού μεγέθους και ελαφριά προϊόντα (π.χ πένες, καποτάστα, ανταλλακτικές βίδες, ελατήρια κ.α). Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην διεύθυνση που έχετε ορίσει. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει το barcode συναλλαγής, με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας αυτό τον αριθμό στο πεδίο ‘’Αναζήτηση Αποστολής’’ που βρίσκεται στο website των ΕΛΤΑ https://www.elta.gr μπορείτε να έχετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής του ταχυδρομείου και τις αντικαταβολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

Τα εμπορεύματα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 

1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:

Εξόφληση τοις μετρητοίς στο κατάστημα, εφόσον το ποσό δεν ξεπερνά τα 500€.

Εξόφληση με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σε μία χρέωση στην τελική τιμή του προϊόντος ή μέχρι και 12 άτοκες δόσεις στην ονομαστική τιμή καταλόγου.

 

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

Επιλέξτε την εξόφληση της παραγγελίας σας με απευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

 

ALPHA BANK: 101-002320-014710
             IBAN: GR100 140 1010 1010 0232 0014 710

EUROBANK: 0026-0104-96-0100408178
           IBAN: GR1102 6010 40000 9601 0040 8178

ΕΘΝΙΚΗ: 040-909824-08
     IBAN: GR8201 10040 0000 0040 9098 2408

 

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση να μας στείλετε με Fax (210 3302696) ή με email (sales@trimis.com.gr)  το αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης. Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε  επάνω στην απόδειξη της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας που αφορά.
Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα τα έξοδα βαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή.

 

3. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ COURIER:

Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας την στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Η εξόφληση με αντικαταβολή ισχύει μόνο αν επιλέξετε ως τρόπο αποστολής τα ΕΛΤΑ COURIER (ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ). Η αντικαταβολή ισχύει για ποσά μέχρι και τα 50€. Από τα 50€ και πάνω θα πρέπει να γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 
Τα έξοδα αποστολής της αντικαταβολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.
Η εξόφληση με αντικαταβολή δεν ισχύει για παραγγελίες εκτός Ελλάδος.

 

4. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ:

Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας την στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Η εξόφληση με αντικαταβολή ισχύει μόνο αν επιλέξετε ως τρόπο αποστολής το ΕΛΤΑ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ. Η αντικαταβολή ισχύει για ποσά μέχρι και τα 50€. Από τα 50€ και πάνω θα πρέπει να γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 
Τα έξοδα αποστολής της αντικαταβολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.
Η εξόφληση με αντικαταβολή δεν ισχύει για παραγγελίες εκτός Ελλάδος.